Scroll to top
Allergia? Allergodil!
Allergia? Allergodil!

Jognyilatkozat

Bevezetés

A Meda Pharma Hungary Kft. – a továbbiakban MEDA Pharma – felkéri Önt, hogy figyelmesen olvassa el az alábbiakat.

A weboldal használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A Felhasználási Feltételek rendelkezései nem létesítenek semmiféle szerződéses vagy más jogviszonyt a MEDA Pharma-val vagy bármely leányvállalatával.

A MEDA Pharma fenntartja a jogot, hogy módosítsa, törölje vagy kiegészítse ezen weboldal tartalmát bármikor, előzetes értesítés nélkül.

Általános információk

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden, a weboldalon található információ célja kizárólag az általános tájékoztatás és az itt található információ nem szolgál gyógyítási célokat. Konkrét egészségügyi problémáival és/vagy bármely, a weboldalon található gyógyszerkészítmény alkalmazásával kapcsolatos kérdésével kérjük, konzultáljon egészségügyi szakemberrel.

Garancia

A MEDA Pharma törekszik arra, hogy a weboldal naprakész legyen. Mindazonáltal a MEDA Pharma nem köteles ezen weboldalt frissíteni, és nem vállal garanciát arra nézve sem, hogy a weboldal információi teljeskörűek, pontosak és időszerűek. A MEDA Pharma elhárít mindennemű felelősséget a weboldal használatából származó vagy annak alkalmazásával kapcsolatban felmerülő és/vagy annak információtartalmával összefüggő károkért.

Linkek

A weboldal tartalmazhat harmadik fél által karbantartott és/vagy ellenőrzött weboldalakra mutató linkeket. A MEDA Pharma nem vállal felelősséget ezen weboldalak tartalmáért.

Országokkal kapcsolatos információ

Ezen weboldal vagy más MEDA Pharma vállalatok linkelt weboldalainak információtartalma nem vonatkozhat minden látogatóra. A terméknevek vagy védjegyek országonként különbözhetnek, bizonyos termékek egyik országban törzskönyvezettek lehetnek, míg egy másikban nem, stb. Az Ön országában elérhető termékekre vonatkozó további információk tekintetében kérjük, forduljon a helyi MEDA Pharma képviselethez vagy kezelőorvosához.

Szellemi tulajdon

Minden védjegy, terméknév, logó, stb. (a „védjegyek”), a MEDA Pharma tulajdonát képezik, vagy a MEDA Pharma számára engedélyezettek. Ezen védjegyek, a MEDA Pharma név és a céglogó használata szigorúan tilos, kivéve ha erre vonatkozóan kifejezett engedély van.

Szerzői jog

Ezen weboldal teljes tartalma a MEDA Pharma vagy harmadik fél szerzői jogvédelme alatt áll, és csak az alábbi feltételek mellett alkalmazható:

  1. a felhasználás csak tájékoztató és nem-kereskedelmi jellegű vagy személyes célú
  2. eredeti tartalma nem módosult
  3. az eredeti szerzői jogi megjegyzés minden másolaton fellelhető.

Adatvédelmi nyilatkozat

A MEDA Pharma weboldalát személyes adatainak közzététele nélkül használhatja. Weboldalunk látogatása során kizárólag általános adatok (mint pl. a látogatás dátuma és ideje) kerülnek rögzítésre, melyet nem használunk a felhasználó személyes azonosítására. Fenntartjuk a jogot ezen általános adatok statisztikai célú felhasználására és a weboldal megjelenésének javítására.
A MEDA Pharma személyes adatokat csak abban az esetben gyűjt, ha ezt Ön rendelkezésünkre bocsátja. Ezen adatokat csak olyan célokra használjuk fel, melyekhez Ön a hozzájárulását adta.
Áttekintheti és szükség esetén módosíthatja minden személyes adatát, amit ezen weboldalon keresztül küldött el, és a MEDA Pharma tárolja. Továbbá bármikor visszavonhatja hozzájárulását az Ön személyes adatainak használatára vonatkozóan.

E célból kérjük lépjen kapcsolatba cégünkkel. Levélküldéshez kattintson ide!

További vény nélkül vásárolható MEDA termékek:

Porcvédelem
Dona
Térdízületi porckopás kezelésére
Fájdalomcsillapítás
Rheumon
Rheumás fájdalmakra
Activon
Sportsérülésekre
Rheumon
Rheumás fájdalmakra
Bőrgyógyászat
Dermatix
Hegek kezelésére
Dermatix
Hegek kezelésére
Naloc oldat
Az egészséges körmökért
Belgyógyászat
Moxalole
Székrekedés enyhítésére
Armolipid
Étrend-kiegészítő
Magnéziumpótlás
Magnosolv
Magnéziumhiány kezelésére
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!